Si vols traduir les discussions al català prem:

Error WinExec instal·lant col·leccions preferides(Windows 8)

Funcionament del MiraMon Professional i del Lector Universal de Mapes del MiraMon.
Respon
Anonim_MM
Entrades: 92
Membre des de: dj., 30 juny 2011, 15:35

Error WinExec instal·lant col·leccions preferides(Windows 8)

Entrada Autor: Anonim_MM » dv., 26 set. 2014, 11:44

Quan intento descarregar les col·leccions de mapes preferits, em surt un missatge d'error WinExec relatiu a l'instal·lador del MiraMon.

Codi: Selecciona’ls tots

Error a WinExec (0) (c:\MiraMon\Inst_MM7.exe "C:\Users\anonim\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\CJK2QE6H\Catalunya[1].mmz" /DT=c:\MiraMon\). Consulta l'Apèndix "Miscel·lània" per a la descripció dels codis d'error del Windows.
Fitxers adjunts
image006.jpg
Finestra d'actualització de col·leccions a l'inici de MiraMon
Anonim_MM l’ha editat per darrera vegada el dia: dv., 26 set. 2014, 13:03, en total s’ha editat 1 vegada.

Daniel
Entrades: 17
Membre des de: dc., 01 ago. 2012, 17:41

Error WinExec instal·lant col·leccions preferides(Window 8)

Entrada Autor: Daniel » dv., 26 set. 2014, 12:49

L'error és degut a un problema doble generat per canvis en l'ordre WinExec de Windows 8 que estem investigant. Aquest problema només afecta als usuaris de Windows 8 quan realitzen descàrrega de mapes que s'han d'instal·lar a l'equip, i no evita que els usuaris puguin utilitzar MiraMon de forma normal.

Fins que es llenci una actualització de MiraMon que solucioni aquest problema, es requereixen seguir les instruccions a baix detallades per a instal·lar els mapes de les col·leccions preferides. És important que abans de fer-ho tinguis accés a un usuari amb privilegis d'administrador a la màquina on vols realitzar la instal·lació de les col·leccions ja que d'altra manera no la podràs completar.
 1. Executa MiraMon
 2. Actualitza les col·leccions: A la caixa d'inici del programa escull «actualitzar col·leccions» al desplegable superior. Si no tens cap col·lecció instal·lada, veuràs directament el llistat d'actualització, salta al punt següent.
  actualitza_colleccio.png
  Actualitzar col·leccions preferides al menú d'inici de MiraMon
 3. Escull el teu mapa: El panell de l'esquerra ha de canviar i mostrar un llistat de col·leccions de mapes disponibles.
  colleccions_preferides_actualitzacio.png
  Finestra d'actualització de col·leccions
  Fes click sobre l'enllaç de la col·lecció de mapes que vols actualitzar. Apareixerà una nova caixa que et mostrarà el progrés de la descàrrega (si no apareix i Windows t'informa que les teves opcions de seguretat no et permeten accedir a aquest enllaç, llavors has d'afegir els servidors on són els mapes als teus llocs de confiança dins de les opcions d'Internet Explorer. Actualment els mapes estan allotjats al CREAF, per tant has d'afegir: http://uab.cat i http://uab.es a la llista, o http://creaf.uab.cat si vols ser més restrictiu. Això no té res a veure amb l'explorador que tens definit al sistema per a navegar per defecte; fins i tot si utilitzes Firefox, Chrome o Opera i mai fas servir Internet Explorer, les opcions d'internet que afecten a MiraMon són les d'Internet Explorer)
 4. Apareixerà un missatge demanant-nos confirmació per a instal·lar l'actualització del mapa:
  actualitzar_miramon.png
  El fitxer [ nom_del_mapa.mmz ] conté una actualització del MiraMon.
  Per a actualitzar, cal que tanquis totes les aplicacions MiraMon, MiraDades, etc, que tinguis obertes i, DESPRÉS, premis aquest botó d'acceptació.
  (3.93 KiB) Encara no s’ha baixat
  Confirmem amb Acceptar.
 5. Apareix la caixa amb l'error que ja coneixem:

  Codi: Selecciona’ls tots

  Error a WinExec (0) (c:\MiraMon\Inst_MM7.exe "C:\Users\anonim\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\CJK2QE6H\Catalunya[1].mmz" /DT=c:\MiraMon\). Consulta l'Apèndix "Miscel·lània" per a la descripció dels codis d'error del Windows.
  Fem click sobre la caixa per a assegurar-nos que té el focus de les nostres accions, i llavors fem CTRL+C amb el teclat per a copiar el missatge, o copiem a mà l'ordre que no s'ha pogut executar (en el nostre cas «c:\MiraMon\Inst_MM7.exe "C:\Users\anonim\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\CJK2QE6H\Catalunya[1].mmz" /DT=c:\MiraMon\»). Podem enganxar el resultat de la còpia en el bloc de notes o un altre editor amb CTRL+V o Edició>Enganxar i allà editar el text i copiar només el comandament que ens interessa, sense la resta del text del missatge.
 6. Obrim una línia de comandes: la forma més ràpida es prement la tecla amb el símbol de Windows y la R al mateix temps (WIN+R) escriure l'ordre «cmd» i executar, però pots consultar altres formes més senzilles a l'ajuda de Windows.
 7. Executem l'ordre: Fem click amb el botó dret del ratolí sobre la finestra negra de la línia de comandaments, i escollim «enganxar», executem la comanda pitjant ENTER al teclat una vegada hem fet les edicions que considerem necessàries per a que l'ordre sigui correcta. Si no ens en sortim enganxant, sempre podem picar l'ordre del missatge d'error de MiraMon a mà dins la caixa negra de la línia de comandes.
 8. Executar la instal·lació com a administrador: Windows ens demanarà permisos d'administrador; haurem d'escriure a la caixa que ens mostrarà el nom d'usuari i la clau d'un usuari de Windows que tingui permisos d'administrador a la màquina. Això és degut a que els mapes s'instal·len al disc dur del nostre equip mitjançant l'instal·lador de MiraMon. Si el teu usuari ja té permisos d'administrador Windows simplement et demanarà confirmació per a realitzar canvis a l'equip (els únics canvis són la descompressió dels fitxers descarregats copiant-los al teu directori de Mapes de MiraMon).

Respon