Si vols traduir les discussions al català prem:

Seleccions sobre el PNT en el REGMULT

Eines de processament i anàlisi SIG amb el MiraMon i eines de teledetecció. Casos d'aplicació, resultats, problemàtiques d'ús i algorismes.
Respon
Magda Pla
Entrades: 22
Membre des de: dc., 28 set. 2011, 23:22

Seleccions sobre el PNT en el REGMULT

Entrada Autor: Magda Pla » dl., 25 ago. 2014, 18:34

Hola, he detectat en la versió 7.2f de MiraMon que el REGMULT té alguns problemes en fer les seleccions sobre els registres del PNT que utilitzo per a la regressió. Si vull interpolar precipitació de diferents mesos i anys i tinc aquesta variable en un camp, i un altre camp amb els anys i un altre camp amb els mesos (és a dir, reistres múltiples) si vull interplar per exemple la precipitació del gener del 2012 faig una selecció posant dos condicions (any=2012 AND mes=gener)... i el resultat final no és el corresponent. Sembla que ha utilitzat altres registres i no els que toca (tot i que la regressió sembla ben feta, el RMS correcte, i el resultat molt acceptable).
He vist que si li poso la mateixa informació però procedent de diferent PNT distribuïnt els camps de tal manera que no siguin registres múltiples (ex. un PNT per any i variable a interpolar i els mesos en camps diferents....) el resultat és l'esperat.

Salutacions,
Magda Pla

Respon