Si vols traduir les discussions al català prem:

FUM - Condicions d’ús

En accedir a “FUM” (a partir d’ara “nosaltres”, “FUM”, “https://www.miramon.uab.cat/fum”), accepteu les condicions legals següents. Si no accepteu totes les condicions legals següents, si us plau no accediu ni utilitzeu “FUM”. Aquestes condicions poden canviar en qualsevol moment i ens esforçarem al màxim per informar-vos. Això no obstant, és recomanable que les reviseu regularment ja que l’ús continuat de “FUM” després que aquestes canvïin implica que les accepteu a mesura que s’actualitzen o s’esmenen.

Els nostres fòrums utilitzen phpBB (a partir d’ara “ells”, “el phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”) un programa per a la creació de fòrums distribuït sota la “GNU General Public License v2” (a partir d’ara la “GPL”) que us podeu baixar des de www.phpbb.com. El phpBB només facilita els debats a través d’Internet; phpBB Limted no és responsable de què permet o no en termes de cotingut o conducta. Per a més informació sobre el phpBB, dirigiu-vos a: https://www.phpbb.com/.

Accepteu no publicar material abusiu, obscè, vulgar, difamatori, d’odi, amenaçant, orientat sexualment o de qualsevol altre tipus que pugui violar qualsevol de les lleis del vostre país, del país en què “FUM” està allotjat o qualsevol llei intenacional. Si ho feu, és possible que us expulsin de manera immediata i permanent, amb una notificació al vostre proveïdor d’Internet si fos necessari. L’adreça IP de totes les vostres entrades és enregistrada per ajudar a fer complir aquestes condicions. Accepteu que a “FUM” tenim dret a eliminar, editar, moure o tancar qualsevol tema quan ho considerem necessari. Com a usuari accepteu que la informació que heu introduït quedi emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no es proporcionarà a tercers sense el vostre consentiment, ni “FUM” ni phpBB assumiran cap responsabilitat per qualsevol atac al sistema que pugui comprometre les dades.

Accepteu que les vostres dades personals siguin utilitzades per CREAF només durant el temps legalment necessari, únicament per gestionar la vostra participació en el “FUM”. En cap cas les vostres dades personals podran ser transferides a altres institucions ni emprades per altres usos, en compliment de la normativa Europea de protecció de dades (GDPR). Podeu sol·licitar que se suprimeixin o modifiquin les vostres dades dels nostres arxius en qualsevol moment enviant un correu-e a dpo[at]creaf.uab.cat.


Torna a la pàgina anterior