Si vols traduir les discussions al català prem:

Error al redibuixar vectors

Funcionament del MiraMon Professional i del Lector Universal de Mapes del MiraMon.
Respon
Víctor
Entrades: 14
Membre des de: dj., 10 nov. 2011, 09:54

Error al redibuixar vectors

Entrada Autor: Víctor » dc., 17 jul. 2013, 18:19

Benvolguts,
Al redibuixar automàticament després d'un desplaçament del mapa el Miramon no redibuixa correctament tots els vectors sino que alguns no es mostren total o parcialment. Això no passa quan s'utilitza l'eina desplaçar (la mà) sino quan es realitza directament amb la creu (consulta per localització) o la fletxa (selecció d'objectes).

Moltes gràcies

IvetteSerral
Entrades: 5
Membre des de: dj., 18 jul. 2013, 09:10

Re: Error al redibuixar vectors

Entrada Autor: IvetteSerral » dj., 18 jul. 2013, 09:14

Hola Víctor,

Podries explicar quina versió del MiraMon fas servir i quins tipus de vectors obres?

Gràcies!

Ivette

Edu Luque
Entrades: 118
Membre des de: dc., 15 juny 2011, 17:10

Re: Error al redibuixar vectors

Entrada Autor: Edu Luque » dj., 18 jul. 2013, 11:03

Entenc que fa una consulta per localització (la icona de la “i” premuda), s’il·lumina/ressalta l’objecte seleccionat i si és per exemple un polígon gran l’objecte seleccionat es torna opac i tapa la resta de capes/objectes. Si és així, aquest comportament és el correcte, MiraMon no refresca automàticament els objectes seleccionats per tenir precisament constància dels que ja s’han consultat, evitant tornar a consultar el mateix. S’ha de prémer la icona de la les dues fletxes verdes o la drecera de teclat F5 per redibuixar la visualització un cop finalitzades les consultes.

Recordi que des del menú “Visualització | Canviar ordre i propietats de les capes” pot desactivar la visibilitat o consulta de les capes, així com des de la llegenda (penúltima icona), on el cercle groc (Sol) significa visible i la “i” (informació) significa consultable.

Edu Luque
Entrades: 118
Membre des de: dc., 15 juny 2011, 17:10

Re: Error al redibuixar vectors

Entrada Autor: Edu Luque » dj., 18 jul. 2013, 13:08

Encara que cada vegada és menys comú, a vegades a l’obrir alguna finestra a sobre del mapa (caixa de diàleg, mòdul, aplicació,…), l’espai que ocupa aquesta finestra no es redibuixa automàticament al tancar-se o desplaçar-se, en aquests casos també caldrà refrescar la visualització manualment amb la icona o tecla F5 de refresc.

Respon