Pàgina 1 de 1

MM per a tablets amb Windows 7

Publicat: dc., 05 oct. 2011, 08:53
Autor: ACCALRO
Hola!

Voldria consultar si hi ha alguna aplicació específica de Miramon per a instal·lar a Tablets, que consumeixi pocs recursos i que faci captura en temps real de track GPS.
També consultar si hi ha aplicació adaptada a tecnologia Android amb connexió a GPS i captura en temps real.

Saluts,

Re: MM per a tablets amb Windows 7

Publicat: dc., 05 oct. 2011, 13:01
Autor: Edu Luque
MiraMon al estar programat en C necessita pocs recursos i és molt ràpid. Necessitarà memòria RAM i espai de disc dur segons el tipus i volum de cartografia que necessiti, si ha de carregar moltes ortoimatges necessitarà com a mínim 2 Gb de RAM i bastants Gb d’espai de disc dur, tot depèn de quants fitxers necessiti obrir i emmagatzemar. Recordi que pot anar obrint i tancant fulls concrets en cada moment per estalviar memòria.

Per ara MiraMon només funciona en sistemes operatius Windows. Tenim usuaris treballant amb virtualitzadors des del Mac i Linux (Paralells, WMware, etc.), potser també és una solució per Android.

Pel que fa al GPS, ho pot fer amb l’aplicació “Eines | GPS | Captura de dades en temps real”. Adjunto un document sobre “Comunicació GPS en temps real i el port USB” per si disposa de GPS amb port sèrie (RS232 o COM).

Altres temes d’interès:
• GARMINMM: Càrrega i descàrrega d’un GPS Garmin (http://www.miramon.uab.cat/fum/viewtopic.php?f=7&t=76)
• GPXMM i GARMINMM: Vectors estructurats del MiraMon al GPS (http://www.miramon.uab.cat/fum/viewtopic.php?f=7&t=34)