Pàgina 1 de 1

Com utilitzar/instal·lar MM en un Mac?

Publicat: dc., 14 set. 2011, 18:20
Autor: CristinaDomingo
Hola,

Necessito usar el MM per una assignatura però el meu ordinador portatil és un Mac. Puc utilitzar el MM en un entorn Mac? Puc instal·lar el programa directament al Mac? Hi ha una versió de MM especifica per a Mac?
Com ho puc fer?

Gràcies! ;)

Re: Com utilitzar/instal·lar MM en un Mac?

Publicat: dj., 15 set. 2011, 11:03
Autor: Edu Luque
Tens dos opcions pels Mac amb processador Intel (els d’aquests últims anys). La primera tenir dos particions, una amb el Mac i l’altre amb el Windows (inici dual) o els virtualitzadors, opció més emprada per la comoditat de no tenir que reiniciar l’ordinador per canviar de sistema operatiu.

Pel que fa als virtualitzadors (màquines virtuals), en el cas del Mac i que els nostres usuaris hagin provat, sembla que “Parallels” és el més compatible.

Re: Com utilitzar/instal·lar MM en un Mac?

Publicat: dt., 14 ago. 2012, 01:46
Autor: Nequa
Bones,
Jo tinc un Mac i he comprat el Parallels. No aconsegueixo però baixar-me i instal.lar-me el Miramon. Si algú ho ha fet, podria fer cinc cèntims de com ho ha fet? Jo, seguiré investigant,...

Re: Com utilitzar/instal·lar MM en un Mac?

Publicat: dt., 14 ago. 2012, 19:25
Autor: Edu Luque
Un cop instaŀlat Parallels al Mac entenc que també ha instaŀlat el sistema operatiu Windows. A partir d'aquí instaŀlar el MiraMon.

Li recomano que es descarregui l'última versió 7.0k amb qualsevol navegador excepte FireFox (Internet Explorer, Google Chrome, Opera, etc.), de tant en tant alguns usuaris tenen problemes.

Si ha seleccionat la versió pel coŀlectiu d'estudiants, centres de recerca, universitats, de la xarxa de custòdia del territori o de l'administració de Catalunya, al seleccionar el segon enllaç del correu electrònic enviat (el del setup.exe) li surt un nom de fitxer molt llarg i estrany o anomenat "mm_order.cgi", el renombra a "setup.exe" (sense cometes) i un cop tingui els dos fitxers descarregats al mateix directori (miramon.mmz i setup.exe), executi el setup.exe per iniciar la instal·lació.

Descàrrega i actualització del MiraMon: http://www.creaf.uab.es/miramon/download/index_ca.htm