Si vols traduir les discussions al català prem:

“Atenció. Els següents identificadors no són presents..."

Funcionament del MiraMon Professional i del Lector Universal de Mapes del MiraMon.
Respon
Anonim_MM
Entrades: 92
Membre des de: dj., 30 juny 2011, 15:35

“Atenció. Els següents identificadors no són presents..."

Entrada Autor: Anonim_MM » dj., 08 set. 2011, 15:23

El MiraMon ens avisarà amb el missatge “Atenció. Els següents identificadors no són presents en el camp Identificador Gràfic intern de la base de dades” quan s’hagi eliminat, d’una capa vectorial, registres d’una taula principal (T.DBF, N.DBF, A.DBF o P.DBF). La capa gràfica (PNT, NOD, ARC o POL) té un cert nombre d’objectes amb els seus Identificadors Gràfics enllaçats a la taula principal. Si algun objecte no té correspondència (falta algun identificador) el MiraMon avisa d’aquest error.

Sempre que vulguem eliminar registres d’una taula principal hem de digitalitzar la capa i suprimir l’objecte corresponent al registre. El MiraMon reordenarà els objectes perquè tinguin un identificador monòton ascendent (0, 1, 2, 3,...). No es pot eliminar directament des de la taula principal a no ser que siguin registres amb l’identificador repetit (registre múltiple) i deixant com a mínim un d’ells.

Vigileu! No feu servir el camp Identificador Gràfic per enllaçar taules, codificar elements,... ja que durant la digitalització o l’execució d’una aplicació d’anàlisi MiraMon pot reassignar de forma diferent els identificadors: Creeu un camp amb un identificador d'entitat si no en teniu cap. Tampoc tingueu les taules de dades obertes en mode edició amb el MiraDades i al mateix temps digitalitzeu, ja que fàcilment podeu tenir un conflicte i perdre dades.

Respon