Si vols traduir les discussions al català prem:

Associar una foto a una capa

Funcionament del MiraMon Professional i del Lector Universal de Mapes del MiraMon.
Respon
Anonim_MM
Entrades: 92
Membre des de: dj., 30 juny 2011, 15:35

Associar una foto a una capa

Entrada Autor: Anonim_MM » ds., 23 jul. 2011, 18:49

La idea és tenir un camp a la base de dades de tipus caràcter on inclouràs l'adreça (*) del fitxer i a les metadades (GeMM), pestanya “Inf. Temàtica”, seleccionar el camp i activar la casella "És Hipervincle" i “Incrustar” si es vol visualitzar des de la caixa de consultes per localització.

(*) Les adreces millor que siguin relatives (..\..\Fotos\Senyal1.jpg) i no absolutes (C:\Foto\FotosParc\Senyal1.jpg) perquè això facilita la portabilitat entre ordinadors i l'accés des de clients que mapegen les unitats de forma diferent.

noemi
Entrades: 1
Membre des de: dl., 10 oct. 2011, 12:48

Re: Associar una foto a una capa

Entrada Autor: noemi » dl., 10 oct. 2011, 13:02

Bones respecte això tinc un dubte, vull associar una fitxa a una capa (la capa per exemple de pous .pnt) però és clar em passa que en entregar això a una altra persona, la direcció ja no és la mateixa perquè jo ho tinc E:\Mis documentos\col·lectors\fitxes\MOB-PR-0001.jpg, com ho puc fer per evitar aquest problema, i guardi on guardi el programa complet puguin veure les fitxes? moltes gràcies!!

Edu Luque
Entrades: 118
Membre des de: dc., 15 juny 2011, 17:10

Re: Associar una foto a una capa

Entrada Autor: Edu Luque » dt., 11 oct. 2011, 11:30

Adjunto exemple. Fixis amb “Eines | Gestor de Metadades | Pestanya: Inf. Temàtica)” que a la taula principal (T.DBF) el camp “Fotografia” és un hipervincle a un fitxer JPG amb adreça relativa (Fotografies\Senyal1.jpg), no absoluta (C:\Taller\Fotografies\Senyal1.jpg), a més està incrustat per què es vegi dins de la caixa de consulta per localització.

Si tot està dins d’una carpeta principal, comprimint ho tindrà tot en un sol fitxer i si les adreces són relatives funcionarà independentment de la unitat on es descomprimeixi el ZIP, RAR,... (com l’exemple adjunt). També pot crear un “Fitxer | Publicar mapa a Internet /Intranet | Crear/Descomprimir un MMZ) i igualment tindrà totes les capes, símbols, taules de dades, JPG, PDF,… en un sol fitxer (més informació: http://www.miramon.uab.cat/fum/viewtopic.php?f=6&t=58).
Fitxers adjunts
SenyalFotografiesIncrustades.zip
(76.46 KiB) S’ha baixat 113 vegades

Respon