Pàgina 1 de 1

Problemes compressió "fitxer corromput"

Publicat: dv., 13 juny 2014, 13:54
Autor: Judit
Bon dia,

He desat un mapa sense problemes, compost per diferents fulls .sid del mapa topogràfic de catalunya 1:25.000 i un vector estructurat .pnt amb la base de dades modificada, però a l'hora de comprimir com a mmz. en la finestra de compressió apareix: "Error de lectura a (...) Fitxer corromput?" referint-se a el fitxer de la base de dades T.dbf, i no hem permet completar la compressió.

Algu hem pot ajudar?

Gràcies,
Judit

Re: Problemes compressió "fitxer corromput"

Publicat: dj., 19 juny 2014, 12:50
Autor: Daniel
Hola Judit, quan dius que has modificat la taula T.dbf, amb quin programa ho has fet? Has modificat només valors o també l'estructura d'aquesta? Amb quin format dBase has tornat a deixar la taula?
Podria ser que haguessis afegit un camp a la taula amb un format de nom no admès a dBase (10 caràcters sense accents o altres caràcters no ASCII), que el programa no t'hagués avisat de l'error i ho hagi desat d'una manera que desprès no es pot llegir correctament seguint les especificacions dBase com fa MiraMon.
Pots provar a fer les modificacions amb MiraDades si no ho has fet ja, i en cas que tot i així tinguis problemes, ens hauràs de fer arribar el fitxer per tal que veiem exactament què està passant i podem guiar-te millor.